top of page
taxi anvers haven- en luchthavenvervoer

Vip vervoer vanuit Antwerpen naar elke bestemming

Rol de rode loper uit met ons vip vervoer

Het limousine vervoer van Taxi Anvers staat synoniem voor klasse, comfort, veiligheid en een perfecte timing aan boord voor elke vip. Rust, privacy en discretie verzekerd. Maak een goede indruk: laat uzelf, uw gasten, belangrijke personen of artiesten door een attente, ervaren en professionele chauffeur in stijl vervoeren in één van onze onberispelijke Mercedes S-klasse, E-klasse of V-klasse luxewagens. Voor elke reis en elke passagier hebben wij het gepaste vervoer!

Mercedes

Alle ruimte in onze V-klasse

V-klasse

De Mercedes V-klasse is een monovolume wagen, waarin onze chauffeur u vlot en met een zee aan comfort naar de luchthaven of eender welk ander adres kan brengen. Veel passagiers? Geen probleem: in deze Mercedes kunnen tot 7 personen plaatsnemen. Veel bagage? Ook die kunnen we makkelijk kwijt in de ruime bagageruimte.

Limousine vervoer in alle comfort en luxe

Een luxewagen met chauffeur? Elke passagier is de koning te rijk met ons limousine vervoer en dat voor elke gelegenheid: een bruiloft, zakelijke bijeenkomst, event, … Wij kunnen u of uw gasten naar elke locatie brengen of ophalen.

luxe taxi

Zakelijk vervoer, een goede zaak voor uw klanten!

Uw bedrijf plant een zakelijke meeting en u wilt voor uw klanten ook onderweg al een professionele start maken: dan is zakelijk vervoer verzorgd door Taxi Anvers een aanrader. Uw tijd is kostbaar en wij spelen stipt en professioneel in op uw strakke schema. Hierbij stemmen we onze flexibele en efficiënte service naadloos af op uw zakelijke verwachtingen. Denk maar aan een shuttle dienst van A naar B, luchthaventransfer of dagelijkse rit voor uw medewerkers. Een vlekkeloos zakenvervoer is onze zaak!

Uw vip vervoer met Taxi Anvers uit Antwerpen naar eender welke bestemming?

Onze luxewagen staat voor u klaar!
Contacteer ons meteen om uw geplande reis met ons te bespreken.
bottom of page